Actueel Leerlingen Dr. Nassau College Aa en Hunze tweede van heel Nederland Olympic Moves streetdance

Leerlingen Dr. Nassau College Aa en Hunze tweede van heel Nederland Olympic Moves streetdance

Gieten – Vrolijke gezichten afgelopen vrijdag op het schoolplein in Assen. Onze leerlingen hebben de tweede prijs weten te bemachtigen tijdens de finale van Nederlands grootste scholensportcompetitie: Olympic Moves (onderdeel streetdance).

Uit heel Nederland kwamen leerlingen van middelbare scholen op vrijdag 7 juni naar Papendal. Hier vond dit jaar de finale van Olympic Moves plaats. Gespannen, maar vol enthousiasme stapten onze dansers de bus in. Hier hebben ze het hele schooljaar naar toegewerkt. This is the moment!

De busreis was relaxed. Er werd muziek gedraaid en iedereen had er zin in. Voor het optreden is er nog veel geoefend om er zeker van te zijn dat de dansroutine er volledig in zat. Bij het zien van de concurrentie steeg de spanning bij onze dansers. ‘’Zij zijn echt goed’’, fluisterden onze leerlingen tegen elkaar.

Het Dr. Nassau College was als vierde aan de beurt. Na het optreden was het wachten geblazen. Het vele oefenen heeft zijn vruchten afgeworpen. Tweede van heel Nederland, wat fantastisch! Coach Ranitha (leerling uit klas 3 havo) is enthousiast: ‘’In het begin was het samenwerken voor iedereen wennen, omdat ik maar een paar jaar ouder ben. Samen hebben we iets heel moois neergezet. Ze hebben het heel goed gedaan en ik ben trots op de meiden!’’

Alle medewerkers van het Dr. Nassau College locatie Aa en Hunze feliciteren de leerlingen met het behalen van dit mooie resultaat.