Actueel Leerlingen en docenten zwemmen een bedrag van €3218 bij elkaar voor Samenloop voor Hoop

Leerlingen en docenten zwemmen een bedrag van €3218 bij elkaar voor Samenloop voor Hoop

Alle leerlingen van klas 1 t/m 3 van locatie Aa en Hunze hebben 84 baantjes gezwommen voor het goede doel. Om geld in te zamelen hebben de leerlingen zelf sponsoren gezocht. Ook de docenten hebben 42 baantjes gezwommen in zwembad Zwanemeer. Totaal is er een zwemafstand van 600km afgelegd.

Directeur Annalies Mulder is trots op haar leerlingen: “Alle leerlingen hebben alles op alles gezet om sponsoren te zoeken voor dit hele goede doel en ze hebben bovendien een hele mooie sportieve prestatie neergezet. Ik wil al onze leerlingen en sponsoren dan ook heel hartelijk bedanken voor hun inzet!”

Het geld is gedoneerd aan Samenloop voor Hoop Gieten. Samenloop voor Hoop is een evenement die in het weekend van 17 & 18 juni heeft plaats gevonden in Gieten. Er wordt zoveel mogelijk geld ingezameld voor wetenschappelijk kankeronderzoek. “Het Dr. Nassau College in Gieten is een maatschappelijk betrokken school die een gezonde leefstijl wil stimuleren. Deze actie past dan ook perfect bij de filosofie van de school”, besluit Annalies.