Actueel Run van Gieten

Run van Gieten

Op zaterdag 13 mei stond de Run van Gieten op het programma. Van het Dr. Nassau College, locatie Aa en Hunze deden maarliefst 25 leerlingen mee en 3 docenten. Voorafgaand aan de Run van Gieten hebben deze leerlingen 5 keer getraind.  De training was onder de verrijkingsles en werd gegeven door één van de docenten LO. Er werd op een leuke speelse manier getraind, ook werd het parcours verkend. 

Op zaterdag 13 mei was het zover. Een uur voor de wedstrijd verzamelde de leerlingen zich op school. Daar werden de shirts uitgedeeld en konden de leerlingen zich voorbereiden op de Run van Gieten. Om 17.00, met een lekkere temperatuur, begon de wedstrijd. De leerlingen werden aangemoedigd door de vele mensen die op het evenement waren afgekomen. Max Kamminga was de snelste jongen van de school. Hij eindigde in een mooie tijd van 18.45. Marieke Jager was, met een tijd van 20.36, de snelste dame van de school. 

De organisatie van de Run van Gieten was uitstekend, het weer was perfect en het aantal leerlingen dat mee heeft gedaan was geweldig. Ze hebben het allemaal fantastisch gedaan! Allemaal redenen om volgend jaar weer mee te doen met de Run van Gieten.

Op zondag 8 oktober is de 4 mijl van Groningen. Als Dr. Nassau College, locatie Aa en Hunze doen we ook weer mee. Leerlingen kunnen zich inschrijven via Blackboard. Er zijn 30 plekken beschikbaar.