Actueel Schoolband Dr. Nassau College op de radio.

Schoolband Dr. Nassau College op de radio.

Vrijdag 25 mei speelt de schoolband live tijdens de show “JamFM” van Jordy Jager bij Radio AA en Hunze. Tussen 19:00 en 20:00 spelen zij een mix aan eigen nummers en covers.

Een heel jaar lang heeft de schoolband gewerkt aan een leuke set die zij meerdere malen ten gehore hebben gebracht in het dr. Nassau college. Maar nu is de tijd gekomen dat ze de vleugels uitslaan. De schoolband is bij poppodium Simplon in Groningen langs geweest om daar uitleg te krijgen over hoe de grote poppodia soundchecks en optredens doen. Er zijn mediatrainingen geweest om de druk van interviews aan te kunnen. Ze zijn helemaal voorbereid op het vragenvuur van JamFM.

De schoolband bestaat uit leerlingen van de eerste tot en met de derde klas van vmbo tot Atheneum en samen kiezen zij de nummers en schrijven zij hun eigen nummers met tekst en muziek.

Deze avond zal er een mix van eigen nummers en covers zijn die door Jordy Jager, Dj bij Radio AA en Hunze, aan elkaar worden gepraat. Te beluisteren via de ether op 105.6fm of 101.0 op de kabel. Via de volgende website kunnen jullie de schoolband volgen: http://radioaaenhunze.nl/webcams