OnderwijsCambridge English

Bij ons op school kun het internationaal erkende certificaat Cambridge English halen. Met Cambridge English ben je uitstekend voorbereid op het hoger onderwijs. Steeds meer studies zijn geheel Engelstalig of er wordt met Engelstalig lesmateriaal gewerkt. Lijkt het jou wel wat om straks in het buitenland te studeren? Veel buitenlandse universiteiten eisen dat nieuwe studenten over dit certificaat beschikken. 

Cambridge English

Na de eerste periode in klas 1 bepaal je of je het Cambridge First Certificate wilt halen. Je kunt je dan aanmelden bij je docent. Jouw docent bekijkt of je een reële kans hebt om het examen te halen. Het niveau van dit examen ligt namelijk behoorlijk hoog! Het examen staat volledig onder verantwoordelijkheid van The British Council, in samenwerking met de universiteit van Cambridge. Zij stellen het examen samen en zorgen ook voor de correctie.

Meer weten over Cambridge English? Voor meer informatie kun je bij ons terecht. We vertellen je er graag meer over. Ook kun je op de volgende websites kijken:

The University of Cambridge, Esol Department: www.cambridgeesol.org

The British Council: www.britishcouncil.org/netherlands