OnderwijsCambridge English

Welke opleiding je ook doet, als je goed genoeg bent in Engels, dan kun je bij ons het internationaal erkende certificaat Cambridge English halen.

Cambridge English

In het hogeronderwijs - of het nu het hbo of de universiteit is - zijn studies steeds vaker geheel Engelstalig of wordt met Engelstalig lesmateriaal gewerkt. Met Cambridge English ben je hier uitstekend op voorbereid. Ook eisen steeds meer buitenlandse universiteiten dat nieuwe studenten over dit certificaat beschikken.

Cambridge First Certificate

Na de eerste periode in klas 1 bepaal je of je het Cambridge First Certificate wilt halen. Je kunt je dan aanmelden bij je docent. Jouw docent bekijkt of je een reële kans hebt om het examen te halen. Het niveau van dit examen ligt namelijk behoorlijk hoog! Het examen staat volledig onder verantwoordelijkheid van The British Council, in samenwerking met de universiteit van Cambridge. Zij stellen het examen samen en zorgen ook voor de correctie.

Meer weten over Cambridge English?

Voor meer informatie kun je bij ons terecht. We vertellen je er graag meer over. Ook kun je op de volgende websites kijken:

The University of Cambridge, Esol Department

The British Council